Kategorier
Fitness Vejle personligtræning proteinpulver vegansk protein

3 bedste yogaøvelser

For mig er nedenstående yogaøvelser de foretrukne både for begyndere og let øvede. De er alle nemme at gå til og giver god effekt for kroppen.

Personlig går jeg til yoga i det lokale fitness center i vejle, her træner jeg også selv og køber ofte alle mine kost tilskud, som proteinpulver og proteinbars.

Barnet

Sid på hælene og læg overkroppen ned over dine lår eller mellem dine lår og din pande på måtten helt afslappet og armene enten foran dig på måtten eller ned langs siderne af dine ben. Denne yogaøvelse afslapper hele ryggen og åbner op i lysken. Den er god at være i hvis man har brug for en pause undervejs eller hvis man har ondt i ryggen.

Bjerget

Stå solidt på måtten med med hoftebreddes afstand mellem fødderne. Ret ryggen, hagen en anelse ned mod kravebenet, så du slapper af i nakken. Løft brystet lidt op, så du står helt rank. Mærk din krop og lyt til dit åndedræt. Håndfladerne vender mod hinanden og mærk din krops balance her.

Denne yogaøvelse lærer dig at mærke fordelingen af kropsvægt og balance og er et fint udgangspunkt for alle yogaøvelser.

Træet

Stå i bjergets stilling. Bøj dit ene ben ud til siden og før det op så det støtter på låret. Det andet ben er stærkt og strakt. Løft langsomt dine hænder og arme op mod loftet og spred dem ud til siderne så du står som et træ. Stå min i et minut, hvis du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *